top of page

 Groei

Mens-zijn is een wonderlijk iets. Hoe oud je ook bent er blijkt altijd wel weer iets nieuws te ontdekken te zijn aan jezelf. Als een huis waarin je steeds weer een nieuwe deur ontdekt, met daarachter een nieuwe ruimte. Of deuren die toegang bieden tot bekende maar vergeten ruimtes. En zelfs een vertrouwde ruimte kan opeens een andere beleving oproepen, of een andere inrichting vereisen. Het huis groeit als het ware met je mee. Het biedt je ruimte, die jij naar eigen inzicht kan invullen.

Terwijl je opgroeit ontdek je niet alleen de wereld maar ook jezelf. Je drukt je stempel op je omgeving en de omgeving vormt jou tegelijkertijd. Ieder ontwikkelt zo zijn eigen manieren om om te gaan met wat je tegen komt. En zo nu en dan loop je vast.

Hoe je het deed lijkt niet meer voldoende te werken.

Hoe je het anders zou kunnen is nog onbekend of te onzeker.

 

In een coachgesprek onderzoek je waar je vast loopt, maar vooral waar je naar toe wilt. Als begeleider 'loop' ik als het ware een stukje met je mee tijdens dit proces. Ik stel vragen, wijs je op gedrag of visies die een motiverende danwel belemmerende rol lijken te spelen in je verlangens, twijfels of ambities. En ik ondersteun je in het creëren van een nieuwe helderheid over jezelf en voor je leven.

Coaching is een persoonlijk proces, waarin jij en alles wat jij bent centraal staat. Het vereist lef om naar jezelf te kijken. Met eerlijkheid en mildheid. Met een traan en zeker ook met een lach. Ik, als coach, zorg ervoor dat je dat proces veilig kan doorlopen, dat je alle kanten van jezelf blijft zien, en dat je doorgaat wanneer het even te zwaar voelt. Ik prikkel je bravour en geniet mee van de nieuwe omgeving die je voor jezelf aan het creeren bent.

 Coaching

begeleiding bij persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken

Praktisch

Een coachtraject wordt op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen en doelen.

Gemiddeld ligt de duur van een traject tussen de 5 á 10 gesprekken van 1,5 uur. Maar ook losse gesprekken zijn mogelijk.

Kosten: 

Los gesprek: 135,- euro per uur (excl. btw)

Vanaf 3 gesprekken: 135,- per sessie van 1,5 uur (excl. btw)

Voor mensen met een laag inkomen hanteer ik aangepaste tarieven.

Voor mensen die werkzaam zijn in de culturele sector zijn er geregeld regelingen voor extra financiële ondersteuning.

Voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen.

bottom of page