top of page
Specials boven

SPECIALS

Hier vind je een overzicht van speciale mogelijkheden voor financiering van begeleidingstrajecten, interessante projecten, inzichten, inspirerende mensen of plekken.

Doe er je voordeel mee. 

Heb je zelf een interessante 'special' die past bij mijn website en bezigheden, laat het me weten dan vermeld ik het hier. 

SFPK

Professional in de podiumkunsten....?

TOT 80% VERGOEDING VOOR EEN COACHTRAJECT OF LOOPBAANGESPREK 

Via het Sociaal Fonds Podiumkunsten zijn er mogelijkheden voor acteurs, theatermakers, musici en andere professionals in de podiunkunsten tot 80% vergoeding kunnen krijgen als zij zich aanmelden voor een loopbaangesprek, coachtraject, scholing, e.d.

Belangrijkste voorwaarde is dat je in het verleden gewerkt hebt voor één van de organisaties die bij hen is aangesloten. De medewerkers van het Sociaal Fonds Podiumkunsten willen je graag helpen als je niet zeker weet of jij in aanmerking komt voor een bijdrage. Of je benadert mij even.

Op de website Optredenvoorjezelf.nl vind je informatie en kun je je aanmelden bij een coach.

Ik ben als coach betrokken bij dit initiatief en maak graag een eerste afspraak met je om te kijken of ik iets kan betekenen voor jouw loopbaan.

Mijn profiel op hun website vind je hier.

Hun website is nog volop in ontwikkeling, dus mocht je er niet uitkomen en nog vragen hebben, schroom niet om even contact met me op te nemen. 

INSPIRATIE

bottom of page