top of page

Mijn werk & ik

Een fijne werkomgeving, een goed toekomstperspectief, ruimte voor ambities, gewaardeerd worden en meerwaarde creëren. Allemaal drijfveren die een rol spelen in hoe we ons werk graag vormgeven en ervaren.

 

Hoe houd je zicht op die aspecten van je werkende leven die belangrijk zijn voor jou? Zijn ze veranderd? Heb je ze nog in het vizier? Geef je er leiding aan of laat je je leiden? Waar loop je (steeds weer) tegen aan? Waar wil je vanaf? En waar wil je meer van?

 

Loopbaancoaching is er op gericht je met een frisse blik te laten kijken naar je werk, je ambities en je dromen. Het biedt concrete en praktische handvatten om jezelf, en vooral hoe jij jezelf vormgeeft in je werk, onder de loep te nemen. Vanzelfsprekendheden, valkuilen, onontdekt talent en vergeten aspiraties worden blootgelegd, opgepoetst of juist afgesloten. Je herontdekt waar je jezelf in terughoudt en waar je al meer hebt bereikt dan je dacht. Je creëert nieuwe ruimte voor je zelf en je manier van werken. Je vergroot je effectiviteit door heldere communicatie, het inzetten van al je talenten en het realiseren van een goede balans tussen privé en werk. Je neemt de leiding over je baan en verantwoordelijkheden weer in eigen hand, in verbinding met je omgeving en jezelf.

 

Met loopbaancoaching bied je jezelf een spannend, maar zeker zeer ook enerverend, en op z’n tijd verrassend, proces. Met een gezonde dosis humor en no-nonsense onderzoeken we wat bij jou past, wat er nog aangepakt kan worden en waar het naar toe zou kunnen gaan. En uiteraard: hoe daar te komen.

Loopbaanbegeleiding

voor werknemers, leidinggevenden, zpp-ers
Koers |

Praktisch

Een loopbaantraject wordt op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen en doelen.

Gemiddeld ligt de duur van een traject tussen de 5 á 10 gesprekken van 1,5 uur.

Kosten: afhankelijk van uw situatie en wensen maak ik graag een offerte op maat. 

Het is raadzaam om bij uw werkgever te peilen of ze kunnen bijdragen aan de kosten.

Voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen.

bottom of page