top of page

Persoon Gebonden Budget

ZORG & BEGELEIDING

persoonlijke hulp en praktische ondersteuning

Mijn naam is Joeri de Vos.

Ik ben al 10 jaar werkzaam als coach en begeleider. Ik begeleid mensen bij vraagstukken rondom hun persoonlijke ontwikkeling,  het versterken van zelfstandigheid of loopbaan-keuzes.

Ik combineer dit graag met een praktische 'hands-on' aanpak. Ik hou van de combinatie van actief, fysiek werk, met het meer rustige en verbale begeleidingswerk als coach.  Sinds enkele jaren ben ik dit werk gaan combineren met zorg en ondersteuning aan huis. Deze combinatie bevalt mij erg goed.


De afgelopen 3 jaar heb ik intensief mantelzorg verleend aan mijn dementerende moeder. Ik heb gezien hoe er eerst slechts kleine hand- en spandiensten nodig waren om haar zelfstandigheid te behouden, maar zag dit gaande weg uitgroeide tot een volledige zorg voor haar welzijn en leven. Met deze toenemende zorg heb ik ook kunnen zien hoe veel extra werk dit met zich meeneemt voor familie en naaste omgeving. En, hoe ingewikkeld het systeem van zorg, PGB en aanverwante diensten kan zijn als je al zoveel aandacht bij de dagelijkse beslommeringen moet houden. Ik heb mijn weg daarin gevonden en wil deze opgedane kennis en ervaring als ook mijn professionele kwaliteiten als coach graag aanbieden en inzetten voor anderen die met soortgelijke situaties te maken hebben.

Ik heb eigen vervoer en ben inzetbaar in zowel de omgeving Amsterdam als in de omgeving Breda. Maar ook het gebied daar tussenin is voor mij door het op en neer reizen goed te bedienen.

 

Ik ben 50 jaar en woon samen met mijn vriendin. Ik hou van kunst en cultuur, wandelen, de natuur en reizen.
Ik kom graag langs om kennis te maken, te kijken of het klikt en te bespreken wat nodig en mogelijk is.

Wat ik voor u kan doen.

 
Ik bied graag een helpende hand bij het doen van kleine en grote klussen, het regelen van administratieve zaken, tuin-werk, verzorgen van eten, vervoer van en naar afspraken en het meedenken over en creëren van kwalitatieve verbeteringen in uw leven, op elk vlak.

 

Concreet zet ik me graag in voor het volgende:

* Aanvragen en coördineren van een Persoons Gebonden Budget (PGB).

* Administratieve ondersteuning en begeleiding.

* Begeleiding bij dagelijkse bezigheden, activatie en invulling dagindeling.

* Begeleiding bij sociale situaties en afspraken.

* Organiseren en begeleiden van uitstapjes, reizen en hobby's.

* Werkzaamheden in en om het huis: tuinieren, klussen, inrichting.

* Bevorderen communicatieve vaardigheden.

 

Persoonlijke coaching (aangepast tarief).

* Loopbaanbegeleiding (aangepast tarief).

      

Dit is een globaal overzicht. Neem gerust contact met me op als er meer specifieke vragen en behoeftes zijn.

Ik sta open voor elke vraag.

Praktisch

In een kennismakingsgesprek stel ik me graag aan u voor. Ik kom naar u toe, zodat ik meteen een beeld heb van de situatie waarin ik u kom ondersteunen.

U hoeft niet meteen te beslissen of u mijn hulp wilt inschakelen, maar zodra u dat besloten heeft maken we een zorgplan waarin helder omschreven staat wat u van mij mag verwachten, het aantal werkuren per week of maand en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Zorg is maatwerk. Ik streef ernaar om zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en budget. Ik kom niet langs om even snel een klusje te klaren, maar zorg altijd dat ik voldoende tijd heb om zorgvuldig en met aandacht mijn werk te kunnen doen.

Kosten

- Het kennismakingsgsprek is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

- Ik reken voor de meeste werkzaamheden een uurloon tussen de 20,- en 30,- euro per uur.

Afhankelijk van het aantal uren en de werkzaamheden kan dit nog variëren. In goed overleg komen we wat mij betreft altijd tot een passende afspraak.

- Reiskosten bereken ik per kilometer op basis van de wettelijke vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Of de werkelijk gemaakte kosten bij het gebruik van het openbaar vervoer.

Maandelijks stuur ik u per email of post een factuur over mijn gewerkte uren en de gemaakte reiskosten.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met mij opnemen.

CONTACT

Hartelijk dank. Ik neem spoedig contact met u op.

Joeri de Vos

06 20813417

joeri@joeridevos.nl

meer over mij: www.joeridevos.nl

bottom of page